Welkom op de DelphiCare website

Ter verbetering van de veiligheid en het gebruiksgemak van onze site, vragen wij u om zich aan te melden via de knop “Aanmelden” rechtsboven deze pagina.

Voeg vervolgens uw persoonlijke APB login in.

DelphiCare geeft u de wetenschappelijke informatie over Belgische specialiteiten, nodig om met kennis van zaken geneesmiddelen voor te schrijven of af te leveren en vragen van uw patiënten te beantwoorden.

Overzicht van de inhoud van DelphiCare:

  • Geneesmiddeleninformatie: nationale code, galenische vorm, verpakkingsgrootte, marktstatus, samenstelling (werkzame bestanddelen en hulpstoffen), ATC-klasse, morfologische kenmerken, indicaties, dosering, maximale dosering, ongewenste effecten, farmacologische eigenschappen, een link naar de SKP (wetenschappelijke bijsluiter) en de publieksbijsluiter en een hulpmiddel voor het voorschrijven en afleveren op stofnaam. DelphiCare bevat ook informatie over buitenlandse specialiteiten en laat toe om equivalenten te zoeken in ons land of in het buitenland.
  • Hulpmiddelen voor medicatiebewaking: controle op contra-indicaties en op interacties met andere geneesmiddelen.
  • Hulpmiddelen voor farmaceutische zorg in de apotheek: eerste uitgifte-informatie, patiëntenmateriaal en inhalatie-instructies.
Meer informatie nodig?
Alle informatie over DelphiCare vindt u hier.


Privacystatement

E Tips
Update uw internetbrowser - voor meer info, klik hier